Isoveli valvoo

Multa kysytään usein miten Miio on ottanut vauvan vastaan. Onko ollut mustasukkaisuutta tai kuikkua. Miiolta on myös itseltään kysytty kyllästymiseen asti sitä, että onko kivaa olla isoveli. Miion vastaukset vaihtelee, riippuen kuinka kyllästynyt hän kyseiseen kysymykseen on, mutta yleisesti vastaa, että on kivaa olla isoveli.

Miio sai tietää mun raskaudesta jo aika varhaisessa vaiheessa ja hän odotti innokkaasti mukana koko raskauden ajan. Miio sai keksiä vauvalle työnimen, hänestä tuli Pikku-Tipunen alias Tipsa. Tätä nimeä yhä käytetään oikean nimen rinnalla. Ristiäisissä pappikin toivotti kaikki tervetulleisi Pikku-Tipusen juhlaan <3 Kun vauva sitten lopulta pitkän odotuksen jälkeen syntyi, ei ensireaktio ollutkaan niin positiivinen, vaan eka kommentti oli ollut se, että Miion pitää nyt muuttaa pois kotoa. Miio oli kuumeessa, kun vauva syntyi eikä päässyt sairaalaan katsomaan. Heidän esitapaamine tapahtui kotona ja se jännitys oli kyllä aistittavissa. Miio juoksi vauvan luokse ja silitti vauvaa ja nauroi hysteerisesti. Sen jälkeen juoksi ympäri kämppää. Ehkä siis vähän jännitti uutta tilannetta. Uusi tilanne muuttui arjeksi hyvin nopeasti ja tilanne rauhoittui. Vaikka selkeää mustasukkaisuutta en olekkaan aistinut Miiosta, niin kyllä hän alussa kyseli mm. seuraavia:

"Koska vauva lähtee sen uuteen perheeseen?"
 - Vähän ennen vauvan synymää meidän kadulle syntyi koiranpentuja, joita kävimme katsomassa. Eräänä päivänä sitten olikin koirien luovutuspäivä ja ne lähtivät uusii koteihin. Kävimme tilannetta Miion kanssa läpi, että ne pennut pääsivät nyt uusiin koteihin. Noh, ilmeisesti hän ajatteli, että tämäkin "pentu" lähtee uuteen kotiin jossain vaiheessa.

"Laita se vauva äänettömälle"
 - Kuulemma se on multa ennekin onnistunut :D

"Miks vauva pitää olla aina sun kanssa"
 - Joskus ois ollu kiva leikkiä ihan vaan kahdestaan

Päätin vielä tähän loppuun avata Miion omia mietteitä haastattelun muodossa.

Miltä tuntuu olla isoveli? -"Ei miltään, mä vaan oon aina isoveli, koska Pikku-Tipunen muutti meille"

Mikä siskossa on parasta? -"No potkiminen ja se, että se on mun POMO!

Entä huonot puolet? -"huutaminen"

Minkälainen pikkusisko sinulla on? - "hymyilevä ja potkiva ja välillä haisee tosi paljon kakalle, hän tykkää olla kylvyssä, mutta joskus on pissannut sinne"

Millä nimellä kutsut pikkusiskoa? - "no Pikku-Tipunen tietty"

Miltä mieltä olet siskon oikeasta nimestä? - "en tiiä, en mitään"

Mitä teette siskon kanssa yhdessä? - "No leikitään...se ei kyl osaa leikkiä, kun hän on vielä niin vauva"

Mitä haluat opettaa siskolle? - "miten syödään ja miten juodaan ja miten leikitään legoilla"

Mitä sisko syö ja miksi? - "Maitoa vaan, mikä tulee sun tissistä. Sun tississä on monta pientä lehmää sisällä. Mä juon vaan sellasta maitoa mikä tulee tavallisesta lehmästä, se ei oo minkään tissin sisällä. Mä juon luomumaitoa vaan."

Kuinka vanha sisko nyt on? - En tiiä, kerrotko äiti kuinka vanha? Vastaan, että 2 kuukautta, johon Miio vastasi - "Pikkusen suuri, mutta kuitenkin vielä pikkusen pieni"

"Äiti mä en jaksa enää, mulla on nälkä. Koska mä saan sitä aamupalaa!" Haastattelu olkoon siis tässä :)





Kommentit

Lähetä kommentti