Loppuraskauden huumaa

Raskaus alkaa olla loppusuoralla, huomenna on 39+0 ja laskettuun aikaan enää viikko. Itse epäilin jossain vaiheessa vahvasti, että edes kesäkuulle asti ois tän kanssa päästy, mutta nyt alkaakin hiipiä kauhu siitä mennäänkö yli ja kuinka paljon. Fyysisesti voin edelleen hyvin, toki masu painaa ja hidastaa menoa huomattavasti, mutta yleinen olo on kuitenkin hyvä. Pääkoppa alkaa vaan olla jo väsynyt odottamiseen, haluaisin pienen jo tälle puolelle maailmaa.

Yleisesti arki rullaa nyt aika mukavasti. Miiolla alkoi loma tällä viikolla ja touhua on riittänyt. Joonas on myös ollut melkein koko viikon vapaalla ja oon ite päässyt tosi helpolla. Pojat on joka päivä tehneet poikien juttuja ja mä oon saanut ihan omaa aikaa. Sitä osaan kyllä arvostaa tässä loppuvaiheessa. Huomaan, että selkeesti alan käpertyä omaan kuplaan ja kaipaan paljon sitä, että voin olla ihan omissa ajatuksissani. En enää viihdy paikoissa missä on paljon ihmisiä, ehkä jopa välttelen tilanteita, joissa pitää olla kovin sosiaalinen. 

Kaikki alkaa muutenkin olla valmista, joten pieni saisi jo tulla. Nyt olisi muutenkin hyvä väli, sillä Joonas on vielä ensiviikon maisemissa, ennen kun lähtee taas merille.

Alla muutama kuva viime viikoilta, joihin on mahtunut kaikkea mukavaa :) Ylläri babyshowerit oli kyllä huiput. Olin jotenkin aatellut, ettei niitä tule tän toisen kohdalla. Ne oli ihanan rennot <3 Rennosta fiiliksestä kertoi sekin, että alkoholiton skumppa meni päähän :D ihan kun ois hetken ollut hiprakassa.



Kommentit