Kiireinen lomalainen

Oon nyt ollut lomalla reilun viikon ja vasta tällä viikolla oon ehtinyt vähän rauhoittua. Virallinen äityisloma alkaa torstaina, mutta muutamat kesälomapäivät oon pitänyt sitten tässä jo ennen. Ihanaa olla lomalla, varsinkin kun oma olo on hyvä. Toki väsymystä ja supistuksia on, mutta ei vielä mitään sellaista, että haittaisi menoa.

Nää ekat lomapäivät on kyllä menneet tosi nopeesti. Hirmuisesti on ollut tekemistä ja vasta tosiaan tällä viikolla on ehtinyt vähän ottaa rennommin. Ollaan reissailtu ystävien ja sukulaisten luona ja siivottu siivottu siivottu. ToDo-lista alkaa hiljaalleen kutistua, mutta on siellä vielä muutamia isojakin juttuja tekemättä. Joten ei ihan muutamaan viikkoon varmasti tylsää tule. Toisaalta nyt kun olo on hyvä, niin haluankin pysyä aktiivisena, jos se voisi yhtään edistää myös sitä ettei raskaus menisi yliajalle.



Miio on vielä tämän toukokuun hoidossa 2,5 päivää viikossa, joten yritän pyhittää niitä päiviä ihan omille menoille tai vaikka ihan jouten ololle. On aika luksusta olla yksin kotona puhumatta kenellekkään useamman tunnin :D varmasti muutaman viikon päästä se voi alkaa tuntua tylsältä, mutta ainakin nyt nautin siitä, että voin heittää jalat ylös, laittaa silmät kiinni ja olla vaan.

Mitään suurempia suunnitelmia meillä ei enää ole ennen vauvan syntymää, joten mun puolesta bebe vois tulla vaikka tän kuun lopussa jo :) oma olo alkaa olla aika valtava, joten yliajalle meno ei ihan hirmuisesti houkuta.






Kommentit