Äitienpäivä-askartelut

Äitienpäivä ja isänpäivä aiheuttavat aina vähän päänvaivaa. Mitä tällä kertaa keksitään tehdä Miion kanssa. Jotain helppoa, suht nopeaa ja edullista. Tänä vuonna päätös oli aika helppo, koska olin ajatellut tehdä avaimenperiä jossain vaiheessa joka tapauksessa, kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla.

Kävin hankkimassa helmet, nahkaremmiä ja avainmenperärenkaat. Tämä oli totisesti helppoa ja nopeaa hommaa. Lahjat syntyivät hetkessä ja pienellä avustuksella (tein solmut) onnistui hienosti 4-vuotiaalta. Näitä tullaan varmasti tekemään lisää jatkossakin :)




Miiolla on kaksi mummia ja kolme isomummia, joten kovin työläitä juttuja harvemmin väsätään, kun lahjoja pitäisi olla aina se viisi kappaletta.Ei jätkän, eikä varmaan äidinkään hermo riittäisi loppuun asti. Tää koko projekti, kun kesti alle puol tuntia, niin päästiin tosi helpolla molemmat. Nämä mahtuivat kokonsa puolesta myös helposti kirjekuoriin, sillä vain kahdelle mummille päästään antamaan lahja henkilökohtaisesti sunnuntaina, kolmelle lähti postin kautta. Avaimenperien lisäksi taiteiltiin perinteiset äitienpäiväkorttit mukaan :)





Kommentit