Rapakunto

Arki alkaa taas tasoittua täällä. Sen mukana olisi kiva päästä taas kiinni niihin arkirutiineihin, nimitäin säännölliseen syömiseen ja liikuntaan.

Kesä toi mukanaan kesäkiloja, raskaus toi mukanaan "raskauskiloja" (epäsäännöllistä ja huonoa ruokailua se oli) ja nyt on enemmän tai vähemmän surkea jakso takana. Viimeinen kunnon treeni on tehty HEINÄKUUSSA! Jep, huono olo ei oikein antanut myöden ja kai se laiskuuskin iski niinä hyvinä hetkinä, kun olo ois antanut myöden.

Seli seli ja seli. Tästä se taas lähtee.

Vaikka itse olen aina ollut liikunnallinen ja tykännyt liikkua, tulee mullekkin näitä hetkiä, kun ei jaksa, ei kiinnosta. Miten se onkaan niin vaikea pitkän tauon jälkeen päästä taas rytmiin kiinni. Päivä ja treeni kerrallaan, liikaa miettimättä. Suunnittele, aseta tavoite, toteuta. :) Simppeliä :)

On se kuitenkin se kaiken vaivan arvoista. Oma fiilis on niin paljon parempi kun syö, treenaa ja nukkuu hyvin. Ei elä sumussa koko aikaa.

Kaivoin vanhoja kuvia koneelta. Harvoin sanon näin, mutta omatkin kuvat motivoivat nyt ihan kunnolla. Tuon kunnon voisin ottaa takaisin.



Kommentit

  1. näytät niin upealta! Kateellinen täällä moi, mistähän mulle taas motivaatiota lenkkipolulle!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 MUTTA!! Noi kuvat ei oo tänään otettuja. Mut joskus ennen joulua vois taas päästä noihin mittoihin.

      Poista

Lähetä kommentti