Missä rutiinit?

Nyt on kyllä arki karannut niin käsistä. Koko kesä on menty päätä pahkaa ja kaikki perus rutiinit liikunnan ja ravinnon suhteen on heitetty romukoppaan? Miksi?

Syitä (tekosyitä) on paljon, mutta en niillä ala nyt itseäni soimaamaan, vaan yritän päästä taas kiinni rytmistä. Vaikka yleisesti liikun paljon, niin samaistun kyllä siihen ongelmaan, että jos liikunta jostain syystä jää vähemmälle, on vaikea saada taas rytmistä kiinni. Ruokavaliossa on vähän sama.

Itselläni on ollut nyt viikko lomaa ja kolme olisi vielä edessä. Olen kyllä ollut niiiiiin lomalla tän viikon, ihana tunne. Tekee hyvää. Ei turhia aikatauluja ja fiilispohjalla jokaisen päivään. Toki ilmat voisivat helliä enemmän, mutta enpä jaksa niistäkään niin välittää, loma on lomaa ;)

Toki mieltä helpottaa ajatus siitä, että parin viikon päästä suunnataan nokka kohti lämpöä Joonaksen kanssa <3 Meillä on vielä häämatka tekemättä, joten toteutetaan se nyt. Tämä oli ehkä vähän nyt tai ei koskaan tilanne, joten pakkohan se on hyödyntää :)

Joonas lähti tänään Saksaan kisoihin ja sen jälkeen suoraan merille. Ollaan Miion kanssa nyt puolitoista viikkoa kahdestaan. Saas nähdä mitä me keksitään. Mökille ajateltiin ainakin suunnata tänään heti aamupäivästä.

Kuva lainattu netistä (ibizaluxuryrent.com) 

Kommentit