Luojalle kiitos kuntosalin lapsiparkista!

Olen ollut nyt toista viikkoa Miion kanssa kahdestaan kotona. Omat treenit ovat aika haastavia. Tai kyllähän niitä pystyy tekemään, kun tekee vain, kotona, puistossa jne. Olen ollut kuitenkin niiden suhteen vähän turhan laiska. Enemmänkin olisin voinut tehdä.

Viime viikolla oltiin käymässä Lahdessa appivanhempien luona. Tuntui kun olisin ollut minilomalla <3 Kiitos siitä. Sain käydä rauhassa ystävien kanssa syömässä satamassa ja kävin myös entisellä työpaikalla treenaamassa. PARHAUTTA!

Pienet hengähdyshetket yh-arjen lomassa tekevät enemmän kuin hyvää. Varsinkin nyt, kun uhma painaa päälle, on välillä ihana laittaa vaan kuulokkeet korville ja keskittyä itseensä. Nostan hattua niin ylös kun vain voin kaikille yksinhuoltajille. Itse olen vajaan puolet vuodesta sellainen, tuntuu että siinäkin on jo työnsarkaa.

Onneksi salilla missä käyn on lapsiparkki. Ei tosin kuin muutaman kerran viikossa, mutta on kuitenkin. Se on ollut pelastus. Eilen ei oikeastaan huvittanut lähteä treenaamaan, mutta hetki ihan omaa aikaa kyllä houkutteli. Salille lähdettiin ja reilu tunti hurahti nopeasti ja treenikin kulki suht hyvin. Akut latautuivat ja taas jaksoi paremmin uhmapeten kanssa illan :) Miiokin viihtyy parkissa hyvin, joten ei edes harmita viedä häntä sinne.

Kyllä se oma aika ja rauha vain on avain tasapainoiseen arkeen. Muuten uhma alkaa nostaa päätään myös äidillä :D


Kommentit