Työlomalla!

Viime viikolla kotiuduin Espanjan treenileiriltä kotiin ja lähes samoin tein sain pakata kassit Oulun kisavkl varten. Eilen oli niiiiiin ihanaa vaan olla kotona, ilman kiirettä yhtään mihinkään.

Tähän aikaan vuodesta mun arki on aika hektistä. Paljon on kisoja ja leirit usein ajoittuu myös tähän aikaan. Sen kaiken sovittminen yhteen muun perheen kanssa on hankalaa. Tai meidän kohdalla todella hankalaa, kun Joonaskin on paljon poissa. Nyt on sellainen 3kk jakso, kun ei miehen kanssa juurikaan olla kotona samaan aikaan. Todellista taiteilua lastenhoidon kannalta.

Itselleni tuo leiri oli tavallaan myös eräänlainen loma. Ei lomaa töistä, mutta lomaa tästä arjenrumbasta. Toki oli kova ikävä kotiin, sillä en ole koskaan ollut noin pitkää aikaa erossa Miiosta. Toisaalta taas minulla oli nyt mahdollisuus keskittyä vain valmentamiseen ja oli myös sitä harvinaista omaa aikaa. Viikko teki hyvää monessakin mielessä.


Muutama viikko vielä ja sitten alkaa ihan oikea loma! :) Tosin nyt jo tuntuu vähän "lomalta", kun itselläni on suurimmaksi osaksi illat vapaina. Tuntuu, kuin aikaa olisi paljon enemmän. Treenit on siirretty nyt aamuun keskiviikkoa lukuunottamatta ja teen muut "paperityöt" heti siihen perään. Haen Miion pääsääntöisin jo iltapäivällä, joten pääsen kiinni ns. normaalista arjesta. Ja voin kertoa, tää on luxusta ;)






Kiipesimme isompien uimareiden kanssa leirin loppupuolella vuorelle


Ruokavalio ei lähtenyt nyt täysin lapasesta, niin kun viime vuonna, mutta kyllä se kroppa silti nestettä keräsi. Nyt vaan taas normaaliin arkiryhmiin ja pöhöt pois!



Kommentit