Treeni taaperon kanssa

Treeni yhdessä taaperon kanssa? Voiko se onnistua? Kyllä voi. Matkassa on toki enemmän liikkuvia osia ja luultavasti homma ei suju aina suunnitellusti, mutta onko se niin tarkkaa. Avoin mieli ja hyvä musiikki, sillä pärjää pitkälle.

Treeni on kestoltaan noin 30min, joten vie vain hetken päivästä. Välineitä ei välttämättä tarvitse, mutta toki matto on plussaa. Kaikki liikkeet voi tehdä myös ilman painoa tai painona voi käyttä myös vaikka reppua, jossa on sopivasti tavaraa painona.

LÄMMITTELY
X-hyppyjä 1min
Askelkyykkyjä 1min
X-hyppyjä 1 min
Kyykkyjä 1min
X-hyppyjä 1min

1.SARJA tehdään kolme kierrosta, kierrosten välissä tauko 1-2min
15 x kyykky +lapsen nosto/heitto ylös
15 x etunojapunnerrus lasta suukotellen
15 x lantionnosto lapsi sylissä painona

2.SARJA tehdään kolme kierrosta, kierrosten välissä tauko 1-2min
30 askelta askelkyykkykävelyä lapsi reppuselässä
15 x hyvää huomenta lapsi sylissä
20 x vartalonkierto istuen lapsi sylissä

On hyvin todennäköistä, että lapsi karkaa treenin aikana välillä pois ja liittyy mukaan uudelleen jossain vaiheessa. Älä anna tämän häiritä omaa tekemistäsi, voit tehdä liikkeet myös ilman lasta. Jos tuntuu, että ensimmäiset kerrat ovat pelkkää sähläystä, älä lannistu. Kyllä se siitä, jossain vaiheessa lapsi saattaa jopa alkaa matkia sinua, eikä suostukaan enää vain painoksi.

Miio on tottunut, että treenaan välillä kotona ja osallistuu usein innokkaasti, hakee itselleen omat painot jne. Hän myös matkii liikkeitä ja erityisesti punnertaminen ja kyykyt ovat lemppareita :) Äidin ei siis tarvitse potea huonoa omaatuntoa, vaikka treenaisikin kotona lapsen ollessa hereillä. Jos asiaan suhtautuu leikkimielellä ja rennolla otteella on hyvinkin mahdollista, että tästä tulee uusi suosittu "leikki", hikinen sellainen :D

Tää postaus on nyt valitettavasti ilman kuvia, kun ei tuo kuvaus oikein onnistunut suunnitellusti kahdestaan kotona. Ens kerralla kuvien kanssa!









Kommentit